Steigerhoutstoelen van Steigerhoutstijl

Steigerhoutstijl maakt steigerhoutenstoel en of bank voor thuis of kantoor, zoals een steigerhouten bank in elke gewenste maat. Een steigerhouten stoel en of bank maken we helemaal naar wens voor in je tuin, terras, thuis, winkel, kantoor of in de horeca. De stoere, robuuste uitstraling van een steigerhouten stoel en of bank is een aanwinst voor het interieur.

Bij steigerhoutstijl is een offerte voor een steigerhouten stoel en of bank gratis. Geen verplichting tot het afnemen van steigerhouten meubelen. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Zie hieronder een greep uit onze collectie wat Steigerhoutstijl reeds gemaakt heeft van steigerhoutstoelen en of banken

Mocht u waar dan ook een item van steigerhout zien wat u mooi vind, neem dan gerust contact met ons op om samen te brainstormen voor een prachtig eindresultaat.

Marcel Bronneberg

Neem contact met me op of vul onderstaand formulier in voor een vrij blijvend offerte of vraag

Contact klik hier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonummer(verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Wat andere klanten zeggen over Steigerhoutstijl

Wij hadden al een tafel laten maken niet bij Steigerhoutstijl. Maar ergens anders een op de maat gemaakten tafel. zoek daar maar eens een juiste formaat stoel of bank voor.. Marcel heeft ons prima geholpen nu is de set compleet…. dank je…
Irma
In onze wachtruimte van de praktijk hadden e al een smalle leestafel op maat nu hebben we ook onze stoelen vervangen door op maat gemaakte meubelen van Steigerhoutstijl
Stan
Mijn oma zit zo graag buiten voor haar erker, met haar huidige stoel kon er niemand bij zitten nu een op maat gemaakte bank van Steigerhoutstijl kan ik als ik op bezoek ben heerlijk naast mijn oma zitten… Door het materiaal en de behandeling kan de bank gewoon blijven staan halen alleen de kussens eraf… ideale oplossing voor ons allemaal.
Vera