Steigerhoutkasten van Steigerhoutstijl

Steigerhoutstijl maakt steigerhoutenkasten voor thuis of kantoor, zoals een steigerhouten kast in elke gewenste maat. Een steigerhouten kast maken we helemaal naar wens voor in je woonkamer, slaapkamer, zolder, onder een schuine wand , winkel, kantoor of in de horeca. De stoere, robuuste uitstraling van een steigerhouten kast is een aanwinst voor het interieur.

Bij steigerhoutstijl is een offerte voor een steigerhouten kast gratis. Geen verplichting tot het afnemen van steigerhouten meubelen. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Zie hieronder een greep uit onze collectie wat Steigerhoutstijl reeds gemaakt heeft van steigerhoutkasten

Mocht u waar dan ook een item van steigerhout zien wat u mooi vind, neem dan gerust contact met ons op om samen te brainstormen voor een prachtig eindresultaat.

Marcel Bronneberg

Neem contact met me op of vul onderstaand formulier in voor een vrij blijvend offerte of vraag

Contact klik hier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonummer(verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Wat andere klanten zeggen over Steigerhoutstijl

Jaren al een doorn in mijn oog de schuine open ruimte onder trap… Nu dankzij Steigerhoutstijl een prima opbergruimte de kast is mooi aangepast aan de schuine wand en loopt helemaal door.. Dus niet alleen de handschoenen maar ook leuk accessoires kan ik er in kwijt…
Nicole
Mooi brochurekast laten maken bij Steigerhoutstijl. Is nu echt een eyecatcher geworden in de entree van ons kantoor..We merken het vooral omdat er nu veel meer brochures moeten bijvullen…
bedankt…
Klaas
Wil je iets moois van steigerhout, dan moet je bij steigerhoutsteil zijn.
Nog telkens kom ik mega trots mijn winkel in als ik mijn interieur van steigerhout zie. Wat je ook wil laten maken, alles kan bij steigerhoutstijll. Marcel is een topper in zijn vak.
Linda